Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Infracțiuni la regimul rutier Infracțiuni la regimul rutier
În ziua de 29 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 46 de ani din comuna... Infracțiuni la regimul rutier

accident_politia-rutieraÎn ziua de 29 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 46 de ani din comuna Niculițel, județul Tulcea, în timp ce conducea o combină agricolă cu remorcă, ambele neînregistrate, pe strada Barajului din municipiu.

În aceeași zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 47 de ani din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, în timp ce conducea o combină agricolă cu remorcă, ambele neînregistrate, pe strada Barajului din municipiu.

In ziua de 30 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 52 de ani din oraș Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Livezilor din municipiu, având o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.