INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN TULCEA ANGAJEAZĂ 6 PERSOANE

  politieInspectoratul de Poliție Județean Tulcea organizează concurs/examen pentru ocuparea a 6 posturi vacante de execuție, de  personal contractual, din sursă externă.

  La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost scoase la concurs 6  posturi vacante de execuție, de  personal contractual, din sursă externă, dosarele de concurs se vor depune la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea până la data de 9 august a.c.

  Posturile vizate:

  • 3 posturi vacante de execuție, de personal contractual, Referent II la: Serviciul Criminalistic – Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă; Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidentă Operativă și Poliția Municipiului Tulcea- Biroul de Investigații Criminale- Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă.
  • 2 posturi vacante de execuție, de personal contractual, Operator, controlor date III la Serviciul Rutier-Compartimentul Sistematizare, Control Tehnic și Legalitatea Transporturilor.
  • un post vacant de execuție, de personal contractual, Muncitor calificat  IV, la Serviciul Logistic- Compartimentul Popotă.

   

  Pentru detalii legate de condițiile de participare și probele de concurs, vă rugăm să apelați Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea la numărul de telefon 0240/506700 sau pe paginile de Internet, www.tl.politiaromana.ro și  posturi.gov.ro.