Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Investiția privind Sala Polivalentă din municipiu, în grafic Investiția privind Sala Polivalentă din municipiu, în grafic
Conform celor declarate de reprezentanții antreprenorului, Sala Polivalentă Tulcea a intrat într-o nouă etapă de execuție. Până la această dată, a fost finalizată forarea... Investiția privind Sala Polivalentă din municipiu, în grafic

Conform celor declarate de reprezentanții antreprenorului, Sala Polivalentă Tulcea a intrat într-o nouă etapă de execuție. Până la această dată, a fost finalizată forarea celor 300 de piloți cu diametru de 80cm și o adâncime de 14m ce ajută la sprijinirea pereților excavației.

După finalizarea lucrărilor, sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de 4.438 de locuri ( 4158 locuri în tribunele fixe și 280 de locuri în cele extensibile) și de un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.
Amintim faptul că în luna ianuarie a acestui an Consiliul Județean Tulcea a predat antreprenorului amplasamentul pentru realizarea investiției ce presupune realizarea unei săli polivalente la cele mai înalte standarde.
Conform proiectului, este vorba despre construcția unei săli de sport care va respecta standardele impuse la nivel european. Noua construcție va consta dintr-un singur corp ce va îngloba atât spațiile pentru spectatori, cât și vestiarele și spațiile pentru presă, toate dispuse în jurul incintei de joc. Amprenta la sol va fi de 4.750 mp.
Valoarea investiției se ridică la peste 120 de milioane de lei, iar lucrările sunt finanțate de Compania Națională de Investiții.