Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„ÎNVINGĂTORII “PITEȘTENI AU INVESTIT BANII PRIMĂRIEI CA SĂ ÎNVINGĂ „BALADELE DELTEI “ ÎN CONCURSUL FOLCLORIC DE LA PRO TV! „ÎNVINGĂTORII “PITEȘTENI AU INVESTIT BANII PRIMĂRIEI CA SĂ ÎNVINGĂ „BALADELE DELTEI “ ÎN CONCURSUL FOLCLORIC DE LA PRO TV!
Deşi aflasem informația pe surse imediat după semifinala în care „La Măruță “Ansamblul piteștean „Doina Bascovului “a eliminat Ansamblul „Baladele Deltei “, am crezut... „ÎNVINGĂTORII “PITEȘTENI AU INVESTIT BANII PRIMĂRIEI CA SĂ ÎNVINGĂ „BALADELE DELTEI “ ÎN CONCURSUL FOLCLORIC DE LA PRO TV!

Baladele Deltei, învingătorii morali

Deşi aflasem informația pe surse imediat după semifinala în care „La Măruță “Ansamblul piteștean „Doina Bascovului “a eliminat Ansamblul „Baladele Deltei “, am crezut că totuşi este o glumă, însă se confirmă oficial ca victoria argeșenilor a fost bazată pe bani publici și nu neapărat pe dragostea de folclor… Deocamdată scandalul a izbucnit pe facturile de dinaintea duelului cu tulcenii, rămâne de văzut cât va fi factura următoare…
„Este treaba lor ce şi cum au procedat, noi dormim liniștiți, toţi colegii au dat sms-uri de pe telefoanele personale, dealtfel nici nu au telefoane plătite de Primărie, sănătoși să fim că viața merge înainte și le așează pe toate! “ne-a declarat maestrul Ștefan Coman, directorul Ansamblului Baladele Deltei.
„Aproape un miliard de lei au cheltuit angajații Primăriei Bascov pe SMS-uri ”, susține purtătorul de cuvânt al liberalilor argeșeni, Gelu Tofan, conform ziarului jurnaluldearges.ro
În competiția națională „Duelul Ansamblurilor” produsă de Măruță la Pro TV, ansamblul ” Doina Bascovului” a obținut peste 60.000 de voturi, învingând astfel ansamblul „Zestrea Budureștii” din Bihor și „Doina Cârcinovului”. Acum însă a izbucnit un nou scandal în ședința Consiliului Local Bascov de ieri seară, unde, consilierul PNL, Dorin Vlăsceanu, ba chiar și câțiva ai PSD, s-au opus ca factura să fie plătită de la bugetul local. Purtătorul de cuvânt al PNL, Gelu Tofan a făcut cunoscut în conferința de presă a partidului că prima factură, de 200 de milioane de lei, pentru SMS-urile din semifinală deja a ajuns la Bascov și vor urma și altele luna viitoare. Cum proiectul promovat de primarul Gheorghe Stancu a picat, rămâne de văzut cine va da banii. Mai trebuie spus că angajații Primăriei Bascov au sunat la Pro TV pentru a vota ansamblul Doina Bascovului, ba se spune că au avut normă de 100 sms-uri de persoană. La prețul de 25 eurocenți unul!
Sursă: jurnaluldearges.ro