INVITAŢIE LA SĂRBĂTORIREA ZILEI JANDARMERIEI ROMÂNE 3 aprilie 2016 – 166 ani de la înfiinţare

JANDARMERIIECa în fiecare an, la început de aprilie, Jandarmeria Română aduce un omagiu istoriei şi înaintaşilor săi, sărbătorind un moment cu semnificaţii aparte de la mijlocul secolului XIX : 3 aprilie 1850, ziua în care Domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat Ofisul de constituire a Jandarmeriei Române.

Pentru a marca importanţa acestui moment istoric din viaţa armei, au fost organizate o serie de manifestări cu caracter festiv :

  • în perioada28 martie – 1 aprilie a.c., Asociaţia Sportivă „Delta” Jandarmi Tulcea, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Tulcea, a organizat CUPA JANDARMERIEI 2016”, întrecere sportivă la atletism, forţă, minifotbal, şah, tenis de masă şi tir.
  • duminică, 3 aprilie 2016, ora 11.00, vă adresăm invitaţia să participaţi în Piaţa Tricolorului din municipiul Tulcea, la activităţile organizate cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române – 166 de ani de la atestarea documentară.

Programul activităţilor planificate cuprinde organizarea unor puncte de informare unde se vor prezenta: oferta educaţională, tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Romane, autospecialele folosite pe timpul misiunilor specifice. Nu vor lipsi de la activităţi câinii de serviciu ai Jandarmeriei tulcene.

De asemenea tot duminică 3 aprilie 2016, ora 10.00, la sediul unităţii se va desfăşura o adunare festivă  la care vor participa cadre militare active, dar şi cele aflate în rezervă.        

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi duminică în Piaţa Tricolorului!

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE