Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

După şase ani în care a gestionat treburile spitalului, managerul Ion Popescu a decis să demisioneze începând cu data de 1 iulie. Cum nu...
Managerul Popescu

Managerul Popescu

După şase ani în care a gestionat treburile spitalului, managerul Ion Popescu a decis să demisioneze începând cu data de 1 iulie.

Cum nu a reuşit să dea de preşedinte îmainte de a pleca în concediu, Ion Popescu a demisionat de abia la finalul lunii iulie. În cursul acestei săptămâni se va stavbili noul manager al spitalul (interimar). Cel mai probabil, pe această funcţie va veni dr. Neviser Zaharcu, internist.

Managerul Popescu a devenit celebru pentru faptul că timp de câţiva ani a deţinut, la cabinetul privat al familiei, singurul tomograf din Tulcea. Gurile rele au spus că acesta este şi motivul pentru care spitalul nu a avut atâta vreme tomograf.

În 2011, într-un final, spital a reuşit să achiziţioneze un tomograf, dar care a fost pus în funcţiune de abia în martie 2012.

Noul centru ce aparține firmei managerului Popescu

Noul centru ce aparține firmei managerului Popescu

Ion Popescu se descurcă, însă, extrem de bine în ceea ce priveşte afacerile personale, cabinetul său de pe strada Bucovinei fiind evaluat de experţii imobiliari la un milion de euro.