Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

IORDAN NASTASE, candidatul PSD la PRIMĂRIA BABADAG: „Mă doare când aud că Babadagul este un oraș mort” IORDAN NASTASE, candidatul PSD la PRIMĂRIA BABADAG: „Mă doare când aud că Babadagul este un oraș mort”
Sambata la Babadag a avut loc lansarea candidatilor PSD pentru Primaria si Consiliul Local Babadag. „Alaturi de echipa PSD pentru primaria si consiliul local... IORDAN NASTASE, candidatul PSD la PRIMĂRIA BABADAG: „Mă doare când aud că Babadagul este un oraș mort”

BABADAG2Sambata la Babadag a avut loc lansarea candidatilor PSD pentru Primaria si Consiliul Local Babadag.

„Alaturi de echipa PSD pentru primaria si consiliul local Babadag: sustin candidatura lui Iordan Nastase si cred ca impreuna vom demonstra ca Babadagul merita sa iasa din anonimat!” transmite presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu. Inaintea acestui eveniment electoral candidatul la Primarie, Iordan Nastase, a acordat un scurt interviu.

Domnule Iordan Nastase, ce nu scrie în CV-ul dvs.?

Iordan NastaseIordan Nastase: Sunt soț, sunt tată, sunt asistent veterinar, dar înainte de toate sunt babaian, m-am născut, am crescut, trăiesc și locuiesc în Babadag. În CV-ul meu nu scrie că iubesc oamenii, animalele și Babadagul, că toată viata mi-am dedicat-o familiei pentru că mă simt responsabil pentru viitorul copiilor mei. Pregătirea profesională și experiența de viată nu pot fi cuprinse în câteva rânduri. Nici rezultatele muncii mele de până acum nu pot fi cuantificate nici în bani, nici în nopți nedormite, nici în diplome. Prin prisma meseriei, intru cu fruntea sus în mai toate gospodăriile din oraș și nu numai, am ajutat foarte multa lume de fiecare data de câte ori am fost contactat și niciodată nu am ținut cont de nume sau culoarea politica.

Ce nu vă place acum la Babadag?
Iordan Nastase: Dintre toate lipsurile orașului, și sunt multe, cel mai mult mă doare când aud că Babadagul este un oraș mort. Adică nu mai avem nicio speranță că lucrurile s-ar putea îndrepta vreodată!? În cazul acesta, ar trebui ca mâine să plecăm toți din Babadag sau „sa ne mutam și sa facem naveta și sa venim în oraș doar pentru rezolvarea propriilor interese sau interesele unui grup restrâns”. Dar eu încă mai cred că avem destule resurse, putere și curaj încât cu ajutorul domnului președinte Teodorescu Horia sa schimbam fata acestui oraș. Cred că un primar nu este un administrator de prăvălie care doar mișcă sume de bani, un primar este ales pe încredere, dar își sporește respectul în funcție de ceea ce face pentru comunitate, fără arogante și lipsa de respect fata de cetățeni. În lipsa respectului, un primar nu mai este un lider! Fac parte dintr-o echipa buna, cu oameni responsabili, cu frica de Dumnezeu.
BABADAG1 De ce credeți că sunteți pregătit pentru funcția de primar și ce veți schimba în Babadag dacă veți fi ales primar?
Iordan Nastase: În primul rând, sunt de bună-credință, iar când ești de bună-credință orice problemă este pe jumătate rezolvată. Apoi cunosc bine problemele Babadagului, dar și puterea de implicare a cetățenilor și consider ca orașul are nevoie de o schimbare. Schimbarea actualului regim cu „probleme penale”, dar nu prea vreau sa vorbesc despre acest subiect ca ar trebui sa dau nume și apoi le dau valoare. Este nevoie urgentă de curățenie în contractele primăriei pentru care plătim mult și primim putin sau deloc, iar pentru asta am sa vin cu dovezi, cât au costat anumite lucrări supraevaluate, consider ca cetățenii trebuie sa știe ce s-a întâmplat cu banii lor, cum au fost cheltuiți (CAPUSATI) banii publici. Orice primar trebuie sa justifice fiecare ban cheltuit. Si dacă nu l-ar obliga legea, tot ar trebui sa facă acest lucru pentru ca este o chestiune de respect pentru cei ce plătesc taxe și impozite. Așadar, pentru mine cheltuirea prin TRANSPARENTA a banului public este pleonasm. Licitațiile vor fi la vedere, vom deschide de urgenta site-ul primăriei, neglijat în totalitate de actuala conducere, iar contractele și facturile primăriei vor fi publicate pe site.

Ce va reproșați din mandatul scurt de viceprimar?
Iordan Nastase: Personal mi-as putea reproșa ca nu mi-am dat demisia, în momentul în care am fost ales viceprimar și am început colaborarea cu actualul primar, am întâmpinat numai piedici, am încercat dar nu am fost lăsat și nu am cum sa nu-mi aduc aminte, cum actualul primar STRIGA prin cercuri restrânse, citez: ” VOI CE CREDEȚI MA, CA EU SUNT PROST SA FAC ACEEAȘI GREȘEALA PE CARE A FĂCUT-O DARDAC ÎN MOMENTUL CÂND MI-A DAT MANA LIBERA”. In asa condiții nu poți sa lucrezi și sa te dedici pentru bunăstarea cetățenilor din oraș.

Nu vreți sa comentați nimic de actualul consilier al primarului condamnat în instanta?
Iordan Nastase:Am scris prea mult pe pagina mea personala de acești „penali” și nu vreau sa comentez, dar în schimb ca și cetățean, as avea o singura întrebare. De ce nimeni nu ne spune și noua ce suma a dispărut de la serviciul taxe și impozite, cine se face responsabil și cine plătește prejudiciul?

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA LANSAREA CANDIDATILOR 

sursa: Babadag Live

Publicitate electorala