Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Vineri, 26 ianuarie 2018, la Sala „Mihail Kogălniceanu“, s-a desfășurat evaluarea anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” pe anul 2017. Alături...

Vineri, 26 ianuarie 2018, la Sala „Mihail Kogălniceanu“, s-a desfășurat evaluarea anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” pe anul 2017.

Alături de conducerea ISU „Delta”, la manifestarea solemnă au mai fost prezenți prefectul județului,  Lucian Furdui,vicepreședintele George Luchici, reprezentanți la vârf ai instituțiilor tulcene precum și alți șefi ai structurilor militarizate din județul nostru.

Activitatea de bilanț a fost prezentată lt.col Daniel Petrov, comandant al ISU Delta Tulcea, rezultatele din anul 2017 fiind apreciate că foarte bune.

,,Cooperarea cu ISU Delta Tulcea a fost una foarte bună în special în situații de urgență iar colaborarea cu celelalte structuri din cadrul M.A.I. a fost una, la fel, foarte bună.”, a apreciat prefectul Lucian Furdui.

„Am deosebita plăcere de a participa, astăzi, la ședința de  evaluare anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” a județului Tulcea pe anul 2017. În acest context, îmi revine sarcina de a transmite mesajul președintelui Consiliului Județean, domnul Horia Teodorescu, care, din cauza agendei de lucru extrem de încărcate, se află în imposibilitatea de a fi acum alături de dumneavoastră.  Fiind pe deplin în asentimentul domnului președinte, trebuie să vă mărturisesc că am cea mai mare considerație pentru toți cei implicați în acest sistem, oameni care luptă în permanență pentru semenii lor și care-și fac datoria în fiecare zi, acționând  în mod corespunzător în fața provocărilor și pericolelor, care, din păcate, de multe ori nu pot fi evitate.

      Vreau să vă asigur, și cu această ocazie, că noi, reprezentanții Consiliului Judeţean, suntem în permanenţă preocupaţi de calitatea serviciilor de urgenţă, pentru binele și siguranța cetățenilor din tot județul. De aceea, țin să vă reamintesc că veți găsi în Consiliul Județean un partener de încredere, care vă va fi în permanență alături, ori de câte ori problemele județului o vor cere”, a declarat vicepreședintele George Luchici, cu acest prilej.