Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

JAF LA TAXE ŞI IMPOZITE: HOŢII AU FURAT BANII DIN SEIF! JAF LA TAXE ŞI IMPOZITE: HOŢII AU FURAT BANII DIN SEIF!
Persoane necunoscute până la momentul de faţă au jefuit în noaptea de duminică spre luni seiful din sediul Serviciului de Impozite şi Taxe Babadag,... JAF LA TAXE ŞI IMPOZITE: HOŢII AU FURAT BANII DIN SEIF!
foto arhiva

foto arhiva

Persoane necunoscute până la momentul de faţă au jefuit în noaptea de duminică spre luni seiful din sediul Serviciului de Impozite şi Taxe Babadag, de pe strada Cabanei.
Conform surselor neoficiale, hoţii au petrecut aproximativ două ore în clădire, fără să fie deranjaţi, au forţat seiful şi au reuşit să sustragă aproximativ 8000 de lei. Interesant este faptul că deşi sediul este, teoretic, păzit şi dotat cu alarma, firma de pază nu a intervenit, situaţia fiind investigată de cei de la Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

UPDATE: Viceprimarul Babadagului, Iordan Nastase sustine ca paza sediului respectiv este asigurata de o firma privata ce apartine familiei secretarului orasului, Otilia Bobocea:„Un lucru este cert și în același timp foarte grav, monitorizarea acestei instituții era asigurată de firma secretarei Bobocea Otilia „SC strategic protection grup SRL” cu sediul în incinta fostei fabrici de brânzeturi (icil), proprietatea acestui funcționar public.
Această firmă nu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu existente în contract.“