JANDARM TULCEAN LOVIT CU MAŞINA DE UN INFRACTOR CONDAMNAT! AGRESORUL A FUGIT ŞI ESTE CĂUTAT DE AUTORITĂŢI

foto arhiva

foto arhiva

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 28.05.2017 începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ultraj prev. de art.257 alin.1 şi 4 C.pen. cu ref. la art.32 C.pen. rap. la art.188 alin.1 C.pen.

Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ din cadrul I.J.J. Tulcea şi trei lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în oraşul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii . Conducătorul auto a refuzat să însoţească pe agenţii constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la faţa locului, lovind frontal cu maşina pe subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment. În cauză sunt efectuate investigații în vederea identificării și aducerii acestuia în fața procurorului de caz.

În urma impactului persoana vătămată Rădulescu Ionuţ a rămas pe carosabil în stare de inconştienţă, fiind necesară intervenţia unei ambulanţe care l-a transportat la Spitalul Judeţean Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale.