Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

JANDARMERIA TULCEA, PREGĂTITĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU ZIUA NAȚIONALĂ! JANDARMERIA TULCEA, PREGĂTITĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU ZIUA NAȚIONALĂ!
Ca în fiecare an, pentru I.J.J. Tulcea prioritare sunt misiunile de asigurare a ordinii publice cu ocazia adunărilor publice, de referinţă fiind cele prilejuite... JANDARMERIA TULCEA, PREGĂTITĂ DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU ZIUA NAȚIONALĂ!

Ca în fiecare an, pentru I.J.J. Tulcea prioritare sunt misiunile de asigurare a ordinii publice cu ocazia adunărilor publice, de referinţă fiind cele prilejuite de Ziua Naţională a României, sărbătoarea Moşoaielor, Crăciunul, concertele sau alte manifestări cultural artistice organizate în spaţiul public, acţiunile desfăşurate cu ocazia aşa-ziselor obiceiuri şi datini locale, manifestările publice organizate pentru marcarea trecerii în noul an, această perioadă încheindu-se cu sărbătoarea de Bobotează şi Sfântul loan.

„Având în vedere manifestările comemorative din 1 decembrie precum şi semnificaţia acestor evenimente pentru istoria României, nu este exclusă posibilitatea apariţiei unor manifestări de protest care pot degenera în acte de violenţă sau care se organizează într-un cadru ilegal. I.J.J. Tulcea va pune accent pe pregătirea corespunzătoare a efectivelor şi mijloacelor pentru derularea unor misiuni de asigurare a ordinii publice în situaţii de acest gen şi, dacă situaţia impune, pentru restabilirea ordinii publice, în condiţiile legii“ transmite colonelul Ion Bordei,inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.