Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Jandarmii tulceni, solicitați să intervină la secția de chirurgie, în cazul unui bărbat cu un pistol asupra sa Jandarmii tulceni, solicitați să intervină la secția de chirurgie, în cazul unui bărbat cu un pistol asupra sa
Astăzi, în jurul orei 6.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Spitalul... Jandarmii tulceni, solicitați să intervină la secția de chirurgie, în cazul unui bărbat cu un pistol asupra sa

Astăzi, în jurul orei 6.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, secția de chirurgie, unde agentul de pază a reclamat faptul că un bărbat, internat la secția de chirurgie, are asupra lui o armă.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător. Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.

Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL