Jandarmul Sorin Andrici participă la ,,Alerg pentru autism 24 de ore”

Sâmbătă, 19 septembrie, plutonierul adjutant şef Sorin Andrici va lua startul la ultramaratonul ,, Alerg pentru autism 24 de ore”, care va avea loc pe malul Lacului Ciuperca din municipiul Tulcea.

Echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant şef Sorin Andrici, va concura cu alte 43 de echipe din tot atâtea oraşe şi va alerga timp de 24 de ore pentru cei 70 de copii din cadrul Centrului de Plasament pentru Recuperarea şi Reabilitarea Copilului cu Handicap Sever ,,Pelican”, precum şi pentru copiii cu autism.

Prin această campanie de donaţii, jandarmul tulcean dovedeşte încă o dată solidaritate faţă de cei care au nevoie de sprijin în situaţii dificile ale vieţii.

,,Cred cu tărie că efortul meu şi al echipei nu va fi în zadar, deoarece alergăm pentru copiii care au într-adevăr nevoie de noi şi sperăm că donaţiile strânse vor reprezenta un real sprijin pentru aceşti copii! Apreciez efortul tuturor persoanelor implicate în acest act de solidaritate şi cred că împreună suntem mai puternici!” – Sorin Andrici