Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pe podium în cadrul Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pe podium în cadrul Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne
Sorin Andrici a reușit din nou să urce pe podium. De data aceasta, a câștigat două medalii de argint la Campionatul de Atletism și... Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pe podium în cadrul Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Sorin Andrici a reușit din nou să urce pe podium. De data aceasta, a câștigat două medalii de argint la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care s-a desfășurat în perioada 21-23 septembrie, a.c., în municipiul Târgu Jiu.

Peste 150 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne din întreagă țară s-au întrecut în probele de viteză, rezistență, cros, săritură în lungime și aruncarea greutății.

Colegul nostru a participat la proba de rezistență pe distanța de 1.500 m și la proba de cros pe distanța de 3.000 m, la ambele probe obținând două medalii de argint.

Prin aceste medalii câștigate, plt.adj.șef Sorin Andrici a reușit să fie cel mai bun atlet jandarm și pentru această reușită, îl felicităm, îi urăm succes și îi dorim să aibă aceeași dăruire în competițiile ce vor urma!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL