Județul Tulcea, promovat la Berlin

În perioada 7-11 martie 2018 se desfășoară la Berlin, Germania una dintre cele mai mari manifestări dedicate promovării destinațiilor și ofertelor turistice din întreaga lume, Târgul Internațional de Turism organizat la Complexul Expozițional Messe Berlin.

Reprezentanți ai Consiliului Județean Tulcea și Centrului Național de Informare și Promovarea Turistică Tulcea prezintă oferta turistică și obiectivele județului publicului german și oferă spre consultare și informare o serie de materiale de promovare a județului Tulcea.

La deschiderea oficială a Târgului am avut onoarea de a primi  la standul județului Tulcea vizita domnului Emil Hurezeanu, Ambasadorul României în Germania și a domnului Bogdan Gheorghe Trif, Ministrul Turismului.

În fiecare an ITB Berlin adună peste 11.000 de expozanți din aproximativ 180 de țări și aproximativ 200.000 de vizitatori ajung la Messe Berlin în cele 5 zile de expoziție, fiind astfel unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume.

Consiliul Județean Tulcea mulțumește pe această cale agenților economici cu activitate în turism care au transmis materiale de informare, pliante, broșuri etc. pentru a fi diseminate la târg.