Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Județul Tulcea, promovat la târgul de turism din Republica Moldova Județul Tulcea, promovat la târgul de turism din Republica Moldova
Târgul „Tourism Leisure Hotels” va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, în perioada 6-9 aprilie 2023.  Târgul de turism „Tourism Leisure Hotels” este cel... Județul Tulcea, promovat la târgul de turism din Republica Moldova

Târgul „Tourism Leisure Hotels” va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, în perioada 6-9 aprilie 2023.

 Târgul de turism „Tourism Leisure Hotels” este cel mai important eveniment de turism din Republica Moldova, iar la acest eveniment participă atât furnizori de servicii turistice de pe plan național, cât și internațional.

Târgul oferă oportunități deosebite pentru vizitatorii săi de a afla mai multe despre diferite destinații turistice, de a începe planificarea unei vacanțe și de a face  schimb de experiențe și informații.

De asemenea, există oportunitatea de a purta discuții cu reprezentanți ai diferitelor companii de turism, de a oferi informații utile despre destinația  turistică – Județul Tulcea.

Consiliul Județean Tulcea va fi reprezentat la acest eveniment sub tutela Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. În cadrul târgului, reprezentanții județului Tulcea vor promova la nivel internațional cele mai importante obiective turistice din spațiul nord-dobrogean, de la Delta Dunării și Munții Măcinului, până la cetăți, mănăstiri, muzee etc.