Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Județul Tulcea, promovat la Varșovia    Județul Tulcea, promovat la Varșovia   
Între 23 și 25 noiembrie 2023, Consiliul Județean Tulcea a promovat turismul din Delta Dunării și Dobrogea de Nord la Târgul de Turism „Tour... Județul Tulcea, promovat la Varșovia   

Între 23 și 25 noiembrie 2023, Consiliul Județean Tulcea a promovat turismul din Delta Dunării și Dobrogea de Nord la Târgul de Turism „Tour & Travel” din Varșovia.

România este țară parteneră la acest eveniment expozițional, unde participă peste 500 de expozanți din întreaga lume.

Consiliul Județean Tulcea se alătură evenimentului sub egida Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, având ocazia să aducă în atenția turiștilor străini frumusețile naturale și culturale ale Deltei Dunării și ale întregului spațiu nord-dobrogean.

La inaugurarea oficială, desk-ul județului Tulcea a atras atenția mai multor agenții de turism interesate să dezvolte pachete turistice în zonă, precum și persoane care doresc să descopere Delta Dunării. Cu acest prilej, desk-ul județului Tulcea a fost onorat și de vizita ambasadorului României în Republica Polonă, E.S. domnul Theodor Cosmin Onisii.

Consolidarea poziției județului Tulcea ca destinație turistică internațională și creșterea numărului de turiști străini reprezintă o prioritate pentru administrația județeană.