Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

JUVENTUS-DELTA, MECIUL DECISIV PENTRU PROMOVARE SE VA JUCA PE 28 MAI! JUVENTUS-DELTA, MECIUL DECISIV PENTRU PROMOVARE SE VA JUCA PE 28 MAI!
Federaţia Romană de Fotbal a acceptat solicitarea echipelor şi a introdus o etapă intermediară la liga a treia.În cazul în care campionatul ar fi... JUVENTUS-DELTA, MECIUL DECISIV PENTRU PROMOVARE SE VA JUCA PE 28 MAI!

1deltaFederaţia Romană de Fotbal a acceptat solicitarea echipelor şi a introdus o etapă intermediară la liga a treia.În cazul în care campionatul ar fi fost prelungit în luna iunie, echipele riscau să nu mai aibă jucători deoarece contractele de joc expira la finele lunii mai.
„În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăște:
– Aprobă solicitarea cluburilor participante în competiția Campionatul Național Liga a 3-a și dispune ca ultima etapă din cadrul campionatului național Liga a 3-a să se desfășoare în data de 28 mai, astfel cum fusese inițial programată. Astfel programul competițional al Ligii a 3-a urmând a fi modificat prin desfășurarea unei etape intermediare în datele de 24 și 25 mai 2016 “.
Astfel, meciul de acasă, de pe stadionul Delta, cu CS Olteniţa se va desfăşura marţi 24 mai la ora 18 urmând ca peste trei zile, pe 27 mai, la Bucureşti să se desfăşoare partidă cu Juventus Bucureşti.