Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Ostrov,dat dispărut! L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Ostrov,dat dispărut!
La data de 29 noiembrie a.c, polițiștii tulceni au fost sesizați despre dispariția unui cetățean din com.Ostrov, jud.Tulcea care îngrijea de animale în localitate.... L-AȚI VĂZUT? Bărbat din Ostrov,dat dispărut!

La data de 29 noiembrie a.c, polițiștii tulceni au fost sesizați despre dispariția unui cetățean din com.Ostrov, jud.Tulcea care îngrijea de animale în localitate. Persoana disparută a însoțit mai multe animale la pășunat, iar în ziua de 27 noiembrie 2017 acesta nu a mai revenit în sat.

Persoana disparută se numește ZBARCEA DUMITRU și este în vârstă de 38 ani. Ultimul loc unde a fost văzută este islazul com.Ostrov, jud Tulcea.
Semnalmente : înalțimea 1,55 – 1,60 m, constituție astenică, păr șaten, ochi căprui. Atunci când se deplasează în mers și este obosit, șchioapătă cu piciorul stâng.
La data dispariției era îmbrăcat într-o geacă de fâș de culoare roșie, pantaloni de stofă închiși la culoare și era încălțat cu cizme de cauciuc de culoare albastră.
Persoanele care pot furniza informații despre această dispariție sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.