Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

La mulți ani, România și românilor de acasă și din toate colțurile lumii! La mulți ani, Europa! La mulți ani, România și românilor de acasă și din toate colțurile lumii! La mulți ani, Europa!
“Pacea mondială nu poate fi asigurată fără a face eforturi creatoare proporţionale cu pericolele care o ameninţă. Contribuţia pe care o poate aduce civilizaţiei... La mulți ani, România și românilor de acasă și din toate colțurile lumii! La mulți ani, Europa!

Anișoara Radu, deputat PSD Tulcea

“Pacea mondială nu poate fi asigurată fără a face eforturi creatoare proporţionale cu pericolele care o ameninţă. Contribuţia pe care o poate aduce civilizaţiei o Europă organizată şi activă este indispensabilă pentru menţinerea unor relaţii paşnice… Nu am reuşit să realizăm o Europă unită şi ne-am confruntat cu războaie” consemna ministrul francez al afacerilor externe, Robert Schuman, în documentul care a stat la baza creării Uniunii Europene
Noi, românii, avem astăzi adevărate motive de bucurie și sărbătoare pentru că la 9 Mai 1877 se proclama Independența României, la 9 Mai 1945, Aliații din cel de-al doilea război mondial obțineau Victoria împotriva Germaniei naziste iar la 9 Mai 1950, se punea piatra de temelie a Uniunii Europene.
Uniti în Uniunea Europeană, respectăm diversitatea noastră ca fiind puterea noastră, avem datoria, fiecare dintre noi și împreună să continuăm aceasta nobilă misiune de a menține echilibrul într-o Europă Unită. Suntem mândri că suntem Români în Europa!“

DEPUTAT ANIȘOARA RADU

PSD TULCEA