Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LA TULCEA, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI VA FI SĂRBĂTORITĂ CU PARADĂ MILITARĂ LA TULCEA, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI VA FI SĂRBĂTORITĂ CU PARADĂ MILITARĂ
În data de 1 Decembrie 2022, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Instituția Prefectului – Județul Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea vă invită să... LA TULCEA, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI VA FI SĂRBĂTORITĂ CU PARADĂ MILITARĂ

În data de 1 Decembrie 2022, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, Instituția Prefectului – Județul Tulcea împreună cu Garnizoana Tulcea vă invită să luați parte la evenimentele dedicate acestei sărbători.

Astfel, începând cu ora 9:00, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, va avea loc un ceremonialul militar și religios cu depunere de coroane, jerbe și buchete de flori, iar de la ora 11:00, pe strada Isaccei (pe itinerariul – Casa de Cultură a Sindicatelor – Complex Pelican) o defilare cu efective și tehnică militară aparținând unităților MapN, MAI și SRI din județ.

*În acest context, în data de 01.12.2022, între orele 10.30 -11.30, pe strada Isaccei ( tronsonul dintre intersecția cu strada Unirii și intersecția cu străzile Podgoriilor și Lac Ciuperca) traficul rutier va fi restricționat total.