Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LIBERALII DIN BABADAG VOR SĂ TRANSFORME CENTRUL CULTURAL ÎN SALA DE ZUMBA! LIBERALII DIN BABADAG VOR SĂ TRANSFORME CENTRUL CULTURAL ÎN SALA DE ZUMBA!
Că aşa e modă şi oamenii sunt multilateral dezvoltaţi, chiar dacă nu sunt specializaţi, la Babadag a fost cât pe ce să se desfăşoare... LIBERALII DIN BABADAG VOR SĂ TRANSFORME CENTRUL CULTURAL ÎN SALA DE ZUMBA!

CCBABADAGCă aşa e modă şi oamenii sunt multilateral dezvoltaţi, chiar dacă nu sunt specializaţi, la Babadag a fost cât pe ce să se desfăşoare un concurs ilegal. Nu că ar fi mare lucru i ziua de azi, dar mai simplu era să se modifice denumirea instituţiei în Sala de Zumba, şi atunci se rezolva problema susţinătorului din campanie…
În data de 06.06.2017 a fost depus la secretariatul Primăriei Orașului Babadag proiectul de management și documentele de înscriere ale numitului Roibu Vasile.
În data de 15.06.2017 s-a desfășurat etapa de selecție a dosarelor de înscriere în concurs de către o comisie formată din doi membri din cadrul Primăriei, respectiv Dragomir Mărioara și Tătaru Anișoara.
Dosarul de concurs a numitului Roibu Vasile a fost admis, deși acesta nu deține studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență, sau echivalentul, într-unul din domeniile: științe umanistice și arte, în conformitate cu condițiile de participare la concurs publicate în anunțul public, încălcând totodată și prevederile art. 3 lit. c) din O.U.G. nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură.
Numitul Roibu Vasile deține studii de scurtă durată (3 ani) în domeniul Educației Fizice și Sport, care nu se încadrează în domeniile științe umanistice și arte.
După reclamaţii şi ameninţări, până la urma conducerea Primăriei a anulat concursul, ţinând cont de faptul că de aranjament aflase deja toată lumea, inclusiv instituţiile statului, instituţii care probabil că in continuare vor participa la aceasta cacialma, direct sau indirect, cu ajutorul tehnicii de supraveghere…