LIBERALII DIN DELTĂ SUNT NEMULŢUMIŢI: CONDUCEREA PARTIDULUI NE-A FĂCUT PIRAŢI ŞI BRACONIERI!

pnlsen1Mai mulţi liberali din zona deltei, printre care şi aleşi locali, au venit azi la Tulcea şi pentru a-şi face publice nemulţumirile în fata conducerii organizaţiei judeţene.
Printre nemulţumiri se număra faptul că unii dintre ei s-au simţit jigniţi de poziţiile adoptate de directorul NAVROM Delta, Nicolae Chichi, care este şi vicepreşedinte al partidului.
„Am fost făcuţi piraţi pentru că facem concurenta Navromului, transportam turiştii şi localnicii cu bărcile rapide.De ce nu a venit în campanie domnul Chichi sau Gudu să le spună oamenilor din Delta că vor propune alte soluţii mai bune pe banii statului, pe proiecte, să ne facă ei concurenta nu să ne prigonească, apoi se miră de ce nu au luat voturi, nici liberalii nu i-am votat. Ba stârpesc piraţii, ba braconierii, pe noi nu ne consultă, le voi spune toate astea în fata “ne-a declarat un consilier local care îşi va face public numele după ce va discuta oficial şi cu cei din conducerea partidului.
Liberalii din zona deltei le mai reproşează celor din conducere de la Tulcea faptul că au venit să îi vadă şi să îi organizeze doar în campania electorală, în rest au trecut pe la ei doar în scurte excursii ca turişti, vara sau la pescuit.