LIBERALII TULCENI, ÎN ȘEDINȚĂ LA LUNCAVIȚA

Vineri 20.04.2018 a avut loc o nouă întâlnire între membrii Partidului Național Liberal Tulcea, la Luncavița. Din inițiativa conducerii organizației județene, astfel de întâlniri menite a lua pulsul comunităților locale dar și cu rol de a centraliza problemele din administrația locală vor avea loc periodic, spune secretarul general al PNL Tulcea, Gabriel Herea.
„Întâlnirea politică a avut loc în comună Luncaviţa, comună cu cele mai multe proiecte europene realizate în ultimii ani din județul nostru, condusă de președintele PNL al filialei Tulcea, Ştefan Ilie.
Au fost prezenți 124 de membrii ai partidului nostru din 34 de localități tulcene, de fapt noi ne vedem periodic, iar de la lună la lună sunt tot mai mulți cei care ne transmit păsurile și nemulțumirile pe care le au din cauza lipsurilor financiare cu care se confrunta în localitățile lor, din cauza lipsei predictibilităţii legislative.Pe lângă probleme de organizare internă şi chestiuni de administrație publica au fost puse în discuție şi multe proiecte politice pe le vom îndeplini în perioada următoare “a declarat secretarul general Gabriel Herea.