Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LIDER DE PARTID „PE TULCEA“, EXCLUS DE CONDUCEREA CENTRALĂ. SAU INVERS! LIDER DE PARTID „PE TULCEA“, EXCLUS DE CONDUCEREA CENTRALĂ. SAU INVERS!
Preşedintele Partidului România Unită, filiala Tulcea, Seidamet Mudin, a fost exclus din partid alături de alţi colegi din ţară, conform unui comunicat emis de... LIDER DE PARTID „PE TULCEA“, EXCLUS DE CONDUCEREA CENTRALĂ. SAU INVERS!

MUDINPreşedintele Partidului România Unită, filiala Tulcea, Seidamet Mudin, a fost exclus din partid alături de alţi colegi din ţară, conform unui comunicat emis de partid. În schimb, cei excluşi susţin că ei au dreptate şi ca excluderile nu au nici o valoare.
„Pe această cale vă informăm că în data de 08.02.2017 la ora 01.00, sediul central al P.R.U. a fost spart și s-au sustras mai multe bibliorafturi cu documente originale ale partidului, poliția deschizând o anchetă. Lista persoanelor excluse din partid în ședința BPN al PRU din data de 08.02.2017: Cristian Rizea, Horațiu Șerb, Ovidiu Isăilă, Rudi Bugă, Vasile Vlașin, Seidamet Mudin, Robert Bugă, Sorin Cazan, Valerian Moraru, Adrian Pavel Mureșan, Radu Bratu Iorga”, a transmis Partidul România Unită.
Printr-un alt comunicat de presă asumat de PRU organizaţia Tulcea, se transmite ca excluderile sunt nestatutare:
„Bogdan Diaconu a fost demis din funcția de președinte al PRU în urma Biroului Permanent constituit statutar din 4 februarie 2017, așadar nu are nicio calitate pentru a exclude pe cineva din PRU. În plus, Bogdan Diaconu nu vorbește în numele niciunui Birou Permanent pentru că BPN al PRU s-a dezis în majoritatea să de acțiunile dezastruoase ale lui Bogdan Diaconu. În data de 8 februarie nu a avut loc niciun Birou Permanent al PRU, așadar Bogdan Diaconu minte cu nerușinare, așa cum de altfel știe o țară întreagă “.
Situaţia se va lămuri probabil doar în instanţă.