LIDERII PNL TULCEA AU DISCUTAT CU PREȘEDINTELE ORBAN DESPRE CANDIDAȚII LA LOCALE

În cadrul unei serii de întâlniri la nivel central cu conducerile organizațiilor din teritoriu, conducerea PNL Tulcea a discutat joi 12 aprilie, la București, o serie de probleme organizatorice, în prezența președintelui Ludovic Orban.
La şedinţa a participat președintele organizației județene Tulcea, Ștefan Ilie, alături de cei doi deputați-George Șișcu și Vasile Gudu, secretarul general Gabriel Herea, Cristian Iordan.

S-au discutat mai multe probleme tehnice, organizatorice precum identificarea candidaţilor pentru alegerile locale. Am stabilit ca acest lucru să se facă mai întâi în localităţile în care nu sunt primari liberali, apoi şi în celelalte. Am mai discutat despre acţiunile din acest an, cu precădere cele dedicate Centenarului, am prezentat acţiunile organizaţiei judeţene, dar şi a celor speciale, de femei, pensionari, etc, pregătirea alegerilor parlamentare şi prezidenţiale, întâlnirile cu cetăţenii, cu reprezentanţii tuturor categoriilor sociale “a declarat secretarul general al PNL Tulcea, Gabriel Herea.