Liderii PNL Tulcea critică efectele legii salarizării și transferului de contribuții

Conducerea PNL Tulcea critică efectele Legii salarizării și transferului de contribuții,solicitând demisia ministrului Olguța Vasilescu.
„PSD a promis în campanie majorări salariale de 25% și a luat votul cetățenilor. Azi oricine poate constata, fără dubiu, țeapa dată de PSD milioanelor de români.Nu doar că nu au loc majorări de salarii, dar sunt foarte multe situații în care este vorba de tăieri certe de salarii.

Nu doar că nu este vorba de o scădere a taxării, dar PSD a pus mai multe biruri în spatele sectorului privat.Alegătorii care au învestit PSD cu încredere, pentru că au fost amăgiți în mod cinic, au astăzi cea mai bună dovadă de ce NU trebuie să mai susțină pe viitor acest partid nociv.

PNL nu a câștigat alegerile pentru că nu a intrat în concurență cu PSD în promisiuni fantasmagorice. Acum PSD ar trebuie sancționat pentru iresponsabilitatea dovedită în actul de guvernare.

PNL a avertizat în tot anul 2017 asupra efectelor negative ale măsurilor luate de PSD în economie. Astăzi se dovedește că am avut dreptate! “transmite preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.

„PNL a luat decizia de a iniția o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii, Olguța Vasilescu, care trebuie să plece!

În același timp, PNL va încerca amendarea OUG 79/2017 pentru a corecta, pe cât mai e posibil, haosul fiscal generat de PSD “ a declarat la rândul său, secretarul general al organizaţiei judeţene Tulcea, Gabriel Herea.