LIDERILOR PNL TULCEA LE-A RĂMAS CIORBA-N GÂT!

Motoc si Gudu trag la Primarie, Popa la CJ

Motoc si Gudu trag la Primarie, Popa la CJ

Reuniţi vineri seara la o şedinţă informală, în zona Razelmului, departe, teoretic, de urechi curioase, o parte din liderii PNL Tulcea au pus ţara la cale, împărţind zonele de influenţa în vederea viitoarei perioade electorale.
La şedinţa au participat toţi copreşedinţii, cei de la judeţ, Popa şi Gudu, şi cei de la municipiu, Motoc şi Zibileanu, precum şi mai mulţi primari PNL-PDL.
Pentru mulţi din cei prezenţi a fost amuzant sa vadă cum stau împreună la masa copreşedinţii Motoc şi Zibileanu, ştiind faptul că în ultima perioadă cei de la organizaţia municipală PDL au declanşat o campanie denigratoare la adresa senatorului Motoc, prin intermediul paginii electronice oficioase.
Liderilor care ca de obicei, îşi aduc aminte de primari mai ales în preajma campaniilor electorale, le-a cam stat ciorba în gât când primarul de Luncaviţa, Ştefan Ilie, i-a anunţat oficial să nu mai conteze pe sprijinul lui, având de gând să nu mai candideze la viitoarele alegeri, din motive de lehamite.

Vestea a stârnit îngrijorare maximă mai ales în cazul deputatului Popa, care miza pe munca primarului din colegiul sau pentru a se alege iar la Parlament, ca soluţie de avarie în cazul în care nu reuşeşte să dea lovitura la Consiliul Judeţean la vară.
Din câte se pare, sunt mulţi primari care nu ar mai dori să se implice în campaniile unor lideri de la judeţ, în special în cele parlamentare, reprezentanţii comunităţilor fiind sătui să garanteze pentru politicieni care apoi nu ajută comunităţile respective.

După plecarea copreşedintei Zibileanu, s-a mai discutat şi despre problema Hogea, problemă ce ţine blocată lista candidaţilor pentru Primăria Tulcea.

Şi uite aşa, fără veselie, petrecerea s-a terminat.