Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LOCURI DE MUNCĂ EXISTĂ, MUNCITORI NU PREA! LOCURI DE MUNCĂ EXISTĂ, MUNCITORI NU PREA!
  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, a organizat vineri 25 Aprilie 2014 incepand cu ora 10,00, in foaierul Casei de Cultura a... LOCURI DE MUNCĂ EXISTĂ, MUNCITORI NU PREA!

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, a organizat vineri 25 Aprilie 2014 incepand cu ora 10,00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor – „BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA”.

Pentru această bursă au fost contactaţi 175 agenţi economici, din care 2 angajatori de insertie. Au participat efectiv la bursa 37 angajatori, din care 1 angajator de inserţie, oferind 300 locuri de muncă vacante, din care 7 locuri de munca pentru persoanele marginalizate social.

La această acţiune au fost prezente 325 persoane, din care 34 persoane marginalizate social. In urma desfasurarii bursei generale a locurilor de munca au fost selectate in vederea incadrării un număr de 135 persoane, din care 11 persoane marginalizate social.

In vederea facilitarii contactului direct între angajatori şi persoanele din detentie, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizata de AJOFM Tulcea, au participat 10 persoane private de libertate care urmeaza sa fie puse in liberate in perioada urmatoare.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori au fost in următoarele meserii:

         Pentru studii superioare: inginer tehnolog; economist; consilier asigurari, unit manager, inginer energetic, asistent manager, director marketing, inginer proiectant, director commercial, director ethnic.

         Pentru persoanele fără studii superioare: asistent farmacie;lucrător comercial;maistru;agent asigurări;agent vânzări; vânzător; recepţioner;camerista; casier; lăcătuş mecanic;sudor; strungar; şofer;tinichigiu auto; mecanic auto; frezor; vopsitor auto;barman; ospătar; ajutor ospătar; bucătar;ajutor bucătar; pizzar;brutar; patiser; cofetar; morar; cusător confecţii piele; lucrător pensiune; electromecanic; îngrijitor; spălător maşini; femeie de serviciu; ambalator; manipulant;