Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier —... Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania
foto arhiva

foto arhiva

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea dispune, prin intermediul Rețelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier — gastronomic (ospătar — 22 de posturi, barman — 2 posturi, bucătar/ commis de cuisine/ bucătar grill — 8 posturi si receptioner — 2 posturi), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt si Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la Brașov în data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman si bucătar/ commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată si/ sau experiență în domeniu, precum si cunoștințe bune de limba germană și engleză (nivel A2 — B1). Pentru posturile de receptioner, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată si/ sau experiență în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA si să aibă cunostințe de limba germană și engleză, nivel C1—C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 — 2206 euro brut/ lună, ?n funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar si barman si de 1500 — 2054 euro brut/ lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/ commis de cuisine/ bucătar grill si receptioner.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în judetul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr. 10, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea ‘Clinic sănătos/ Apt pentru muncă’.