Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LOCURI DE MUNCA VACANTE IN UNIUNEA EUROPEANA    prin Reţeaua EURES LOCURI DE MUNCA VACANTE IN UNIUNEA EUROPEANA    prin Reţeaua EURES
  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 115 locuri de... LOCURI DE MUNCA VACANTE IN UNIUNEA EUROPEANA    prin Reţeaua EURES

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Munca din Europa – EURES oferă 115 locuri de munca, astfel:

·  Angajator din Danemarcaoferă 1 loc de munca  in meseria de Bucatar

·  Angajatorii din Irlandaoferă 45 locuri de munca in meseriile de Asistente medicale; Medic oftalmolog; Psihiatru si Personal calificat in medicina generala – nivel senior.     

·  Angajatorii din Norvegiaoferă 2 locuri de munca in meseria de Bucatar preparate indiene.

·  Angajatorii din Marea Britanie ofera 61 locuri de munca in meseriile de Asistent medical generalist si Asistent medical terapie intensive.   

·  Angajatorii din Germania oferă 5 locuri de munca in meseriile de: Inginer electric pentru punerea in functiune a sistemelor; Inginer masini si instalatii; Inginer proces; Inginer mechanic; Inginer proiectare instalatii si tubulatura din plumb.

·  Angajator din Belgia  oferă 1 loc de munca  in meseria de Responsabil comunicare.

De asemenea, cei care doresc sa primească mai multe detalii despre locurile de munca vacante din tarile Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, pot veni la sediul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Tulcea, strada Grigore Antipa, nr.10,  sau pot suna la numărul de telefon 0240 512 298.