Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LOVITURA DE TEATRU ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN! LOVITURA DE TEATRU ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN!
Deşi exclus de partid, fostul lider PPDD Tulcea Stelian Gavruş rămâne în funcţia de consilier local. Proiectele ce consfinţeau retragerea sprijinului politic de către... LOVITURA DE TEATRU ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN!

Deşi exclus de partid, fostul lider PPDD Tulcea Stelian Gavruş rămâne în funcţia de consilier local. Proiectele ce consfinţeau retragerea sprijinului politic de către PPDD şi cel de înlocuire a lui Gavroş cu Marin Sima au fost retrase de pe ordinea de zi în plenul şedinţei de luni 28 iulie a Consiliului Judeţean, dup ace consilierul liberal Romeo Diacencu a atras atenţia asupra faptului că decizia de excludere poate fi contestată statutar şi că deocamdată nu se cunoaşte situaţia unei eventuale contestaţii depuse de Gavroş împotriva deciziei de excludere.

“Dacă în instanta domnul Gavruş îşi va recâştiga funcţia de consilieri atrag atenţia că toate hotărârile ce vor fi adoptate până la acel moment vor fi nule, ar fi un deranj destul de mare pentru activitatea Consiliului Judeţean” a afirmat şi secretarul Constantin Cabuz.

În aceste condiţii, după cum deja cunoscătorii ştiau, excluderea lui Gavruş se va face destul de greu şi nu foarte rapid, asta deşi cei de la PPDD au stârnit în plen şi un moment hazliu, înlocuind degeaba plăcută cu numele consilierului Gavruş cu cel al potenţialului înlocuitor Sima. Până una alta, Gavruş va putea vota în continuare.