Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

LUPTĂ ÎNTRE TABĂRA VECHE ȘI TINERET PENTRU FUNCȚIA DE PREFECT! LUPTĂ ÎNTRE TABĂRA VECHE ȘI TINERET PENTRU FUNCȚIA DE PREFECT!
Deși încă nu s-a format Guvernul, au și început să fie vehiculate numele ce ar putea reprezenta guvernul în teritoriu, respectiv cine ar putea... LUPTĂ ÎNTRE TABĂRA VECHE ȘI TINERET PENTRU FUNCȚIA DE PREFECT!

actuala_prefectura_tulceaDeși încă nu s-a format Guvernul, au și început să fie vehiculate numele ce ar putea reprezenta guvernul în teritoriu, respectiv cine ar putea ocupa funcția de prefect al județului Tulcea în viitorul apropiat.
Este vorba de Bogdan Dragomir (42 ani) și Trifon Belacurencu (63 ani), asta în cazul în care nu se vor anunța și alți pretendenți. Ambii au experiență în domeniu, Bogdan Dragomir indeplinind mult timp funcția de director de cancelarie în cadrul Instituției Prefectului Tulcea, în timp ce Belacurencu a detinutfuncția de subprefect în anii 90. Decizia se va lua după avizul conducerii județene dar și al conducerii centrale a PSD respectiv al viitorului Guvern.