Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Măcineanul Bucățică, arestat pentru o talhărie comisă în Austria Măcineanul Bucățică, arestat pentru o talhărie comisă în Austria
La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat- Bucățică Valentin,în vârstă... Măcineanul Bucățică, arestat pentru o talhărie comisă în Austria

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat- Bucățică Valentin,în vârstă de 30 de ani, din orașul Măcin, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă săvârșită în cursul anului 2015, pe teritoriul statului austriac.

Din cercetări a reieșit că persoana în cauză, în cursul anului 2015, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, dintr-o localitate austriacă, iar prin agresiuni fizice, l-ar fi deposedat pe acesta de 50.000 de euro.

Bărbatul a fost arestat preventiv prin decizia Curții de Apel Constanța, în vederea predării către autoritățile austriece.