Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Mai multe localități au rămas fără curent electric! Urgență la Sarinasuf Mai multe localități au rămas fără curent electric! Urgență la Sarinasuf
O persoană de sex masculin, de 64 de ani, din localitatea Sarinasuf, cu insuficiență respiratorie, dependent de oxigen, a apelat la ora 07.51 apelul... Mai multe localități au rămas fără curent electric! Urgență la Sarinasuf

O persoană de sex masculin, de 64 de ani, din localitatea Sarinasuf, cu insuficiență respiratorie, dependent de oxigen, a apelat la ora 07.51 apelul unic de urgență 112, întrucât energia electrică este oprită în localitate. Serviciul de ambulanță intervine cu 1 autospecială și Enel pentru remedierea problemei.

Deasemenea,localitatile cataloi, Hamcearca, Nifon,Daeni,Valea Teilor si Cerna nu au energie electrica conform raportarilor de la ora 8,30.Probleme si in municipiul Tulcea legate de alimentarea cu energie electrică,fiind semnalate întreruperi.

Deocamdata nu au fost închise drumuri,se circula in condiții grele,de iarnă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile(ninge) pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Între kilometrii 144 şi 212 pe suprafaţa carosabilă s-a depus un strat subţire de zăpadă(ninge viscolit iar vizibilitatea este redusă). Se acţionează cu mai multe utilaje care împrăştie material antiderapant.

Recomandăm participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.