MANAGEMENTUL MODERN ADUCE UN SUFLU NOU LA CLUBUL ȘCOLAR SPORTIV TULCEA

S-a dus de mult vremea managerilor tip „Ştefan Gheorghiu “, care au așteptat toată viața alocarea bugetară și s-au pliat pe ea, pe principiul cât e atât cheltuim!
Directorul Clubului Sportiv școlar Tulcea, profesorul Alexandru Grecu, a înțeles de mult deja că dincolo de banii de la buget te poți dezvolta doar realizând proiecte şi reuşind să atragi bani, sponsori, parteneriate. În ultimii ani s-au realizat cantonamente, participări la competiții internaționale, evenimente sportive deosebite doar visate în anii anteriori, toate prin intermediul proiectelor gândite și scrise de profesorii Alexandru și Mihaela Grecu, cu sprijinul colegilor din toate secțiile Clubului Sportiv Școlar.

Cea mai recentă realizare, o finanțare de 70.000 de lei obținută de la Consiliul Județean.
„Consiliul de Administrație a împărțit sumele ținând cont de nevoi urgente, pe secții, după rezultate. Două secții, handbal și volei, au ales să plece în cantonamente, handbalul la Brașov unde va avea și un turneu internațional, voleiul- la Piatra Neamț. Pentru celelalte secții am achiziționat echipament sportiv. Tot din această sumă de 70.000 lei din Parteneriat cu Consiliul Județean am alocat bani pentru dotarea sălii de sport (tabelă electronică nouă și un set de aparate de forță). De asemenea, Consiliul Județean ne-a alocat 30.000 lei, pentru desfășurarea la Tulcea a Streetball Arena, în Piața Civică, în perioada 31 august-3 septembrie, organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța în colaborare cu Asociația Județeană de Baschet Tulcea și CSS, competiție care va fi finanțată și de Consiliul local Tulcea. Beneficiem deja de finanțări nerambursabile pentru volei divizia B, baschet, care va avea un stagiu de pregătire la Sinaia și în continuare un turneu de pregătire la Tulcea cu echipe din Constanța și Brăila. De asemenea, prin programul de investiții al MEN, CSS a avut alocate sumele necesare, prin Inspectoratul Școlar Județean, necesare la lucrări de hidroizolație la sala de sport, lucrare finalizată. De asemenea, am reușit dotarea sălii de sport cu frigider, televizor, TRX, aparatură de forță, mingi medicinale, materiale sportive, am reușit izolarea ferestrelor, repararea și recondiționarea tribunei” – a declarat directorul CSS Tulcea.

Tot ca o noutate, Direcția județeană de Sport și Tineret a alocat bani prin proiect pentru memorialului Iulian Rădulescu, în parteneriat cu CSS și Volei Dream Team Tulcea, eveniment ce se va desfășura în luna septembrie