Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Medalie de bronz pentru baschetbalistii tulceni in Ucraina Medalie de bronz pentru baschetbalistii tulceni in Ucraina
La finele săptămânii trecute echipa de baschet masculin Under 14 a clubului CSS Tulcea, antrenată de profesorii Mihaela şi Alexandru Grecu, împreună cu directorul... Medalie de bronz pentru baschetbalistii tulceni in Ucraina

La finele săptămânii trecute echipa de baschet masculin Under 14 a clubului CSS Tulcea, antrenată de profesorii Mihaela şi Alexandru Grecu, împreună cu directorul Clubului Sportiv, profesorul Dumitru Popă, a participat la un turneu internaţional desfăşurat la Ismail, în Ucraina.
„Au impresionant organizarea, desfăşurarea şi premierea sportivilor. A fost organizată deschiderea oficială cu participarea celor 8 echipe, cu prezentarea oficială, spectacol specific cu dansuri reprezentative zonei, meciuri, excursii la muzee, premierea şi închiderea oficială. Meciurile au fost transmise în direct de televiziunea lor şi am dat interviuri în direct la sfârşitul turneului pentru a ne exprima părerea vizavi de organizare, desfăşurare şi beneficiile aduse echipei de acest turneu. Echipa noastră a luat medaliile de bronz după ce am învins Moldova deşi copii noştri au fost cu un an mai mici decât cei prezenţi acolo. Am mers cu echipa de U14 şi doar 2 sportivi născuţi 1998 dar care nu au jucat anul ăsta în campionatul nostru. Am urmărit omogenizarea lotului în vederea participării în competiţiile naţionale de anul “spune profesoara Mihaela Grecu.