Merg să îmi bag votul în ei

Merg să votez pentru că m-am săturat de Traian Băsescu, pentru că m-am săturat de scandal, de aceleași scuipături printre garduri, înjurături printre televiziuni, zvonuri soioase și acuzații care se răsfiră în zorii următori.

Merg să votez pentru că votul acesta le va crea emotii pe viitor și altora, fie ei Ponta, Crin Antonescu,MRU sau cine or fi. Să știe că merg la vot și că poate mâine va fi rândul lor să primească un șut în fund, că nimeni nu e intangibil și că „pulimea“ sătulă de tâmpenii și tâmpiți îi poate arunca la gunoi oricând.

Mergi să votezi pentru că altfel nu contezi, ai fi doar un prost care plătește nota de plată fără să fie măcar chemat la masă, indiferent de cât de săracă este aceasta.

Mergem să votăm ca o lecție predată celor care ne cred un popor de retardați care are nevoie de poruncile unor politicieni îmbrăcați cu costum european pentru a decide ce este democratic și ce nu.

Merg să votez nu alături de cei ce se vor în locul lui Traian Băsescu, ci pentru a scăpa de un individ ce seamănă cu vecinul din orice bloc, ăla care atunci când lumea e sătulă de muncă și se culcă, dă drumul la manele, sparge sticle, face grătar în balcon și apoi cheamă și Poliția reclamând că restul populației de pe scară nu vrea să se distreze odată cu el, nu vor să trăiască bine.

Merg la vot pentru continuitate, în spranța că după Adrian Năstase vor urma mulți alții, cei pe care îi știm cu toții,cei care ani de zile au tot stat ascunși în spatele lui Traian Băsescu și au tot țipat să nu se atingă nimeni de democrația lor, de procurorii și judecătorii independenți numiți de ei, știind că dacă aceștia pleacă se vor duce și ei după Năstase.

Dacă e democrație, să fie pușcărie pentru toți, îi știm, pentru asta votez.