MESAJ PENTRU TULCENI: “NU V-AŢI SĂTURAT DE AROGANŢA INDIVIZILOR CARE NE CONDUC VREMELNIC?”

Doru Schiopu

Doru Schiopu

Doru Şchiopu, liderul sindicatului navaliştilor din Şantierul Naval VARD şi-a anunţat luni candidatura la funcţia de primar al municipiului Tulcea.

În urma unui şir de consultări, discuţii şi analize, conducerile uniunilor teritoriale sindicale (U.J.C.N.S.L.R.-Frăţia, Filiala Tulcea, Uniunea Sindicală Teritorială, Cartel ALFA’’-Filiala Tulcea, Uniunea Sindicală C.S.D.R.-Tulcea şi Uniunea Teritorială B.N.S.Tulcea) l-au desemnat pe domnul Șchiopu Doru, candidat din partea acestora la alegerile locale din anul 2016.

Domnul Şchiopu este inginer în cadrul S.C.Vard Tulcea, preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor din respectiva întreprindere, organizaţie cu cel mai mare număr de sindicalişti din judeţul Tulcea, aproximativ 4000.

Anunţul a fost făcut în prezenţa mai multor lideri de sindicat care şi-au declarat susţinerea pentru reprezentantul sindicatelor.

SINDICATELE TULCENE AU DESEMNAT UN CANDIDAT LA PRIMARIA TULCEA!

“În primul rând aş vrea să le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi mărturisesc că mă simt deosebit de onorat să reprezint întregul spectru sindical la scrutinul din vara anului 2016 la alegerile locale din municipiul Tulcea.

Cred că a sosit momentul să demonstrăm politicienilor, ca un cetăţean al oraşului nostru neafiliat politic, poate administra aceasta urbe în folosul tuturor locuitorilor, fără a confunda patrimoniul municipiului Tulcea cu propria feuda sau cu puşculiţa de partid. Cred că a sosit momentul să spunem Stop acestui mod de a administra” a declarat Doru Șchiopu.

“CEA MAI MARE PROBLEMĂ A LUI HOGEA ESTE AROGANŢA  !”

Pe scurt viitorul candidat a schiţat indirect şi câteva dintre problemele pe care va încerca să le rezolve, problem care nemulţumesc tulcenii.

“În aceeaşi notă aş dori să transmit un mesaj tuturor cetăţenilor acestui oraş:

Dacă v-aţi săturat de găurile din asfalt, de trotuarele neîngrijite, dacă v-aţi săturat de modul în care sunt administrate pieţele din municipiu şi de mizeria din ele, dacă v-aţi săturat de modul total nesatisfăcător în care este administrată societatea de transport public, o adevărată bătaie de joc la adresa contribuabilului tulcean, dacă

V-aţi săturat să plătiţi aproape cele mai scumpe tarife din ţara pentru curăţenia oraşului fără a primi în schimb un oraş curat, dacă doriţi să circulaţi pe străzile din municipiul Tulcea în deplină siguranţă, ocrotiţi de o poliţie locală performanţă, nu un apendice nefolositor cum este considerat acum de actualii „baştani” ai oraşului, dacă doriţi ca preţul apei potabile să nu mai concureze preţul aurului şi vreţi să plătiţi doar ce consumaţi nu şi pierderile din reţea şi, nu în ultimul rând, dacă v-aţi săturat de aroganta acestor indivizi care vremelnic ne conduc şi doriţi să fiţi RESPECTAŢI, atunci vă aştept să veniţi alături de mine, alături de noi” a mai declarat Doru Schiopu.

Întrebat care considera că este cea mai mare problema a actualului primar Constantin Hogea, Şchiopu a răspuns simplu: “Aroganţa!”.

Oferta electorală a reprezentantului sindicatelor este deja schiţata şi va fi făcută publică treptat. Vom reveni cu alte declaraţii făcute de liderii sindicali vizavi de aceasta desemnare în premieră pentru municipiul Tulcea.