Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

MGM RESIDENCE 2: CEL MAI NOU CARTIER REZIDENȚIAL CE SE DEZVOLTĂ LA TULCEA A VÂNDUT DEJA APROAPE UN SFERT DIN LOTURILE PENTRU CASE (P) MGM RESIDENCE 2: CEL MAI NOU CARTIER REZIDENȚIAL CE SE DEZVOLTĂ LA TULCEA A VÂNDUT DEJA APROAPE UN SFERT DIN LOTURILE PENTRU CASE (P)
MGM Residence 2 este cel mai nou cartier rezidențial ce extinde intravilanul municipiului Tulcea, conform Planului Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul Local, urmând să... MGM RESIDENCE 2: CEL MAI NOU CARTIER REZIDENȚIAL CE SE DEZVOLTĂ LA TULCEA A VÂNDUT DEJA APROAPE UN SFERT DIN LOTURILE PENTRU CASE (P)

MGM Residence 2 este cel mai nou cartier rezidențial ce extinde intravilanul municipiului Tulcea, conform Planului Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul Local, urmând să cuprindă aproximativ 900 de apartamente și peste 160 de case, zeci de loturi de teren fiind deja vândute

MGM Residence 2 Tulcea, un brand marca MGM PALACE

„Avem deja aproape 30 de clienți cu care am făcut precontracte de vânzare, pentru loturi de case, vorbim de persoane fizice dar și de dezvoltatori imobiliari ce vor construi și vinde case în acest cartier. În funcție de dimensiune, loturile pleacă de la 22.000 de euro, în jur de 55 de euro pe metrul pătrat. Vom vinde și case construite la cheie, iar pentru zona de blocuri sunt prevăzute aproximativ 900 de apartamente în Planul Urbanistic Zonal, suntem în tratative cu dezvoltatori, deasemenea suntem în tratative cu un lanț de supermarketuri ce este interesat în acest proiect “a declarat antreprenorul Mihai George Munteanu.
În acest moment se delimitează căile de acces după care urmează realizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă, sistemului de canalizare-apa menajeră şi a reţelei de alimentare cu energie electrică. Străzile interioare vor avea o lăţime de 12-15ml, care în prima fază vor fi pietruite, după care vor fi donate cu titlu gratuit primăriei. Toate aceste investiţii vor fi suportate de către dezvoltator. Intrarea principală în Cartierul MGM Residence 2 se va face prin sens giratoriu, acesta va fi amplasat adiacent DN. 22 Tulcea-Constanța.
Birou informații şi vânzări MGM Residence 2, str. Păcii nr.4 (fostul Spicu, vizavi de hotel Egreta). Nr. contact 0722352553.

MGM RESIDENCE 2 Tulcea – oferă spre vânzare loturi de teren intravilan cu destinaţia de locuinţă în zona Peco, str. Babadag vis-a-vis de Lidl. Proiectul se întinde pe o suprafaţă totală de 180.000.mp, compartimentaţi astfel:
ZONA 1 – SERVICII COMERŢ, TURISM, BIROURI,
ZONA 2 – LOCUINŢE COLECTIVE,
ZONA 3 – AMPLASARE CONSTRUCŢII INDIVIDUALE S+P+1E+M,
ZONA 4 – SERVICII PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNT ŞI SĂNĂTATE,
ZONA 5 – SPAŢII VERZI-AGREMENT, ZONA 6- AMPLASARE SERVICII TEHNICO EDILITARE.
OFERTA PROMOŢIONALĂ
Loturi de teren cu suprafeţe începând de la 340 mp. cu disponibilitate în funcţie de cerere (30 loturi vândute, 2 rezervate). Acum vă puteţi alege terenul perfect destinat locuinţei dumneavoastră la care aveţi inclus în preţ alimentarea cu apa, energie electrică, gaze, canalizare, carosabil auto şi pietonal.