Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

MGM RESIDENCE 2 Tulcea- CEL MAI NOU ȘI MODERN PROIECT IMOBILIAR DIN TULCEA! (P) MGM RESIDENCE 2 Tulcea- CEL MAI NOU ȘI MODERN PROIECT IMOBILIAR DIN TULCEA! (P)
MGM RESIDENCE 2 Tulcea – oferim spre vanzare loturi de teren intravilan cu destinatia de locuinta in zona Peco, str. Babadag vis-a-vis de Lidl. Proiectul... MGM RESIDENCE 2 Tulcea- CEL MAI NOU ȘI MODERN PROIECT IMOBILIAR DIN TULCEA! (P)

MGM RESIDENCE 2 Tulcea – oferim spre vanzare loturi de teren intravilan cu destinatia de locuinta in zona Peco, str. Babadag vis-a-vis de Lidl. Proiectul se intinde pe o suprafata totala de 180.000.mp, compartimentati astfel:
ZONA 1 – SERVICII COMERT, TURISM, BIROURI,
ZONA 2 – LOCUINTE COLECTIVE,
ZONA 3 – AMPLASARE CONSTRUCTII INDIVIDUALE S+P+1E+M,
ZONA 4 – SERVICII PENTRU INVATAMANT SI SANATATE,
ZONA 5 – SPATII VERZI-AGREMENT, ZONA 6- AMPLASARE SERVICII TEHNICO EDILITARE.
OFERTA PROMOTIONALA

Loturi de teren cu suprafete incepand de la 340 mp. cu disponibilitate in functie de cerere ( Peste 20 de loturi deja vandute, 2 rezervate ). Acum va puteti alege terenul perfect destinat locuintei dumneavoastra la care aveti inclus in pret alimentarea cu apa, energie electrica, gaze, canalizare, carosabil auto si pietonal (vanzarea sau promisiunea de vanzare se face sub aceasta conditie).
. OFERTA PROMOTIONALA, FARA COMISION LA CUMPARARE!
Au inceput lucrarile de nivelare a terenului, delimitarea cailor de acces si intarusarea loturilor.

Pentru mai multe detalii rugam apelati nr. de contact 07578026090722352553

MGM Residence 2 Tulcea, un brand marca MGM PALACE