Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Militarii în retragere și rezervă, la bilanț Militarii în retragere și rezervă, la bilanț
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, vineri, la ședința de bilanț a Adunării Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere (din... Militarii în retragere și rezervă, la bilanț

MILITARIPreședintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, vineri, la ședința de bilanț a Adunării Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere (din Ministerul Apărării Naţionale) – filiala Tulcea.

 Evenimentul a avut loc începând cu ora 11.00, la sediul Cercului Militar din municipiul Tulcea. Cu acest prilej, alături de reprezentanți ai ANCMRR, a mai participat și prefectul județului, Marin Bădiță.

După prezentarea activității pe anul trecut, oficialii ANCMRR Tulcea au vorbit despre planurile de viitor. Acestea vizează contactarea cadrelor militare pentru atragerea în ANCMRR, acordarea carnetului  de membru persoanelor care au sprijinit această organizație, chiar dacă nu au calitatea de militari în rezervă și retragere.

Totodată, reprezentanții ANCMRR intenționează efectuarea unei vizite la Muzeul Marinei Române din Constanța și Bricul „Mircea”.

REZERV „Dumneavoastră, militarii în rezervă şi retragere, sunteţi un punct de referinţă pentru noi, dar şi pentru generaţiile viitoare. Aţi fost şi veţi rămâne un exemplu de moralitate, de competenţă, de seriozitate şi de profesionalism. Printre  dumneavoastră găsim veterani, oameni care s-au implicat activ în obţinerea acestui statut de ţară liberă, de ţară independentă şi suverană: sunteți cei cărora le datorăm, practic, România modernă de astăzi. Vreau să vă asigur, încă o dată, de toată deschiderea Consiliului Județean și a mea pentru proiectele gândite de dumneavoastră. Ușa Consiliului vă este în permanență deschisă, iar eu voi încerca, pe cât posibil, să vă ajut în soluționarea problemelor pe care le întâmpinați“, a transmis președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Cu prilejul ședinței de bilanț de vineri, prim-vicepreședintelui filialei, cpt. cdor. (r.) Romeo Stoica, a adus la cunoștința persoanelor interesate  că cei 2% din impozitul pe venit pot fi direcționați și către ANCMRR.

COMUNICAT DE PRESA