Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ministrul Teodorovici la Tulcea: Proiectul podului este în parametri normali,nu sunt probleme Ministrul Teodorovici la Tulcea: Proiectul podului este în parametri normali,nu sunt probleme
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici si-a ținut promisiunea și a organizat prima conferința de presa la Tulcea,împreuna cu președintele Consiliului Judetean,Horia Teodorescu,la sediul PSD Tulcea.... Ministrul Teodorovici la Tulcea: Proiectul podului este în parametri normali,nu sunt probleme

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici si-a ținut promisiunea și a organizat prima conferința de presa la Tulcea,împreuna cu președintele Consiliului Judetean,Horia Teodorescu,la sediul PSD Tulcea.

Principalele declarații:

-In scurt timp vom veni cu ordonanta de urgenta care va reglementa problema autobuzelor ce nu pot fi folosite in momentul actual la Tulcea.

-Proiectul podului peste Dunăre este în parametri normali,nu e nici o problema, se intră în faza de proiectare,facem un grup de lucru care sa ajute constructorii cu tot ce este necesar.Deasemenea, se va face si drumul expres.

-Declarația 600 nu se mai depune,puteți verifica,este un afis mare chiar azi pus la Finanțe,la Tulcea.

https://www.facebook.com/ziaruldetulcea.ro/videos/1446510278793270/