Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tânărul avea doar 16 ani atunci când a comis faptele. Victimele sale aveau cel mult 10 ani, spun procurorii tulceni. Faptele s-au petrecut în...
Condamnat de Judecătoria Tulcea

Condamnat de Judecătoria Tulcea

Tânărul avea doar 16 ani atunci când a comis faptele. Victimele sale aveau cel mult 10 ani, spun procurorii tulceni.

Faptele s-au petrecut în mai 2011. Alexandru Toma (17 ani) din Lăstuni, comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea le-a ademenit pe cele două victime, în vârstă de 9 şi respectiv 10 ani, unde, pe un pat dintr-una din încăperi, inculpatul le-a mângâiat pe tot corpul şi în zona organelor genitale,  una dintre victime fiind dezbrăcată de pantaloni, ca şi inculpatul, iar cu ambele fetiţe autorul a simulat întreţinerea de acte sexuale“.

Cercetările au mai stabilit că de aceeaşi manieră inculpatul a mai procedat şi cu o nepoată de-a sa (după frate), când în acelaşi imobil a exercitat acte de corupţie sexuală.

De asemenea, într-o zi de la începutul lunii mai2011 a mimat întreţinerea de acte sexuale cu o minoră de 10 ani într-o anexă din curtea locuinţei sale.

Tânărul a fost condamnat de către Judecătoria Tulcea la 8 luni închisoare. Pedeapsa a fost suspendată. Împreună cu părinții, minorul va trebui să plătească suma de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cele două victime. Decizia poate fi atacată cu recurs în 10 zile de la comunicare pentru părţile lipsă şi de la pronunţare pentru părţile aflate în sala de judecată.