Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

 În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare...

 În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, în data de 31 august vor fi prezenţi în zona stadionului Delta din municipiul Tulcea, la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.F.C. DELTA DOBROGEA TULCEA şi A.S.F.C. AGRICOLA BORCEA din liga a-III-a.

În perioada 31 august – 02 septembrie vor asigura măsuri de ordine publică la „Rowmania Fest 2018” – Festivalului  Internaţional  al Bărcilor  cu  Vâsle, desfăşurat în zona Lacului Ciuperca, pe Faleza municipiului şi în Piaţa Mircea cel Bătrân. Tot în perioada menţionată vor fi şi la Festivalul internaţional de muzică Dichis`n`Blues la Casa Avramide.

În zilele de 01 şi 02 septembrie începe Festivalul Borşului Lipovenesc de Jurilovca, o manifestare la care vor asigura ordinea publică începând cu orele 11.00.