Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

MOTOC -TRĂDAT CHIAR ŞI LA BLAT! MOTOC -TRĂDAT CHIAR ŞI LA BLAT!
Istoria unui „blat “nereuşit este simplă: senatorul tulcean Octavian Moto car fi trebuit să fie ales vicepreşedinte la nivel naţional la congresul PNL din... MOTOC -TRĂDAT CHIAR ŞI LA BLAT!
Lista primita de delegatii tulceni

Lista primita de delegatii tulceni

Istoria unui „blat “nereuşit este simplă: senatorul tulcean Octavian Moto car fi trebuit să fie ales vicepreşedinte la nivel naţional la congresul PNL din weekend.

În acest scop, toţi delegaţii prezenţi la congres au primit, democratic, o listă cu nume, cele încercuite urmând să fie votate.

Printre numele încercuite democratic se numără şi cel al senatorului Motoc, care aştepta fără emoţii rezultatul votului. Unul dintre formularele transmise delegaţilor ne-a fost transmis de unul dintre delegaţii tulceni participant la congres.

Surpriză însă, socoteală de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, Motoc obţinând doar 331 de voturi, clasându-se astfel pe locul 9, de la coadă în sus.

Semn că nouă conducere organizatorică a PNL nu are aşa mare trecere la delegate, aceştia votând după alte criterii.

„E un test care îţi dă o unitate de măsură proprie, îţi arată recunoaşterea de care te bucuri în partid “declară senatorul Octavian Motoc înainte de congres şi de „exerciţiul democratic “pregătit dar ratat…