Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Muzeele din Galați, prezentate la Tulcea Muzeele din Galați, prezentate la Tulcea
  Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Galați, în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene, a avut loc miercuri, de la ora 11.30, la... Muzeele din Galați, prezentate la Tulcea

 

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Galați, în cadrul unui proiect finanțat cu fonduri europene, a avut loc miercuri, de la ora 11.30, la Casa Avramide din municipiul Tulcea.

La prezentare au participat, din partea autorităților județului Tulcea, prefectul Lucian Simion, Mihaela Lungu, șef serviciu accesare fonduri externe din cadrul Consiliului Județean Tulcea, Sorin Ailincăi, manager al Institutului de Cercetări Eco Muzeale Tulcea, Cristian Micu, din cadrul ICEM Tulcea, Iulian Vizauer, director al Direcției de Cultură.

Reprezentanții Consiliului Județean Galați au prezentat, la Tulcea, oferta muzeală din județul vecin, în cadrul unei caravane naționale de promovare a circuitului turistic : Muzeul de Istorie „Paul Păltănea“, Muzeul Satului „Petru Caraman“, Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță“, Muzeul de Artă Vizuală. Traseul include orașele Tulcea, Constanța și Călărași și are loc în perioada 9-11 aprilie 2014.

Prezentarea a fost organizată în cadrul unui proiect european finanțat prin POR 2007-2013, axa prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului“.