NABABUL IMOBILIAR HOGEA, OBLIGAT SĂ-ŞI PUBLICE AVEREA PE SITE-UL PRIMĂRIEI!

Lista achizitiilor imobiliare din salariul de primar

Lista achizitiilor imobiliare din salariul de primar

Încercând mereu să pozeze într-un primar modest primarul Hogea a încercat ani la rând să îşi ascundă declaraţiile de avere.
Ce-i drept, avea şi de ce, acestea fiind pline de de terenuri, apartamente, bunuri pe care nu le-a putut justifica oficial în fata Agenţiei Naţionale de Integritate, fiind prins cu o diferenţă semnificativă între venituri şi achiziţii.
Recent, printr-o adresa oficială Agenţia Naţională de Integritate a decis ca declaraţiile de avere să fie obligatoriu postate pe portalurile oficiale ale instituţiilor publice şi nu opţional ca până acum.
Până acum Hogea a fentat postarea depunând teoretic declaraţia la avizierul Primăriei, acolo de unde dispărea uşor după ce se semna de primire…

UNUL DINTRE CEI MAI BOGAŢI PRIMARI DIN ŢARĂ

Culmea, mai bogat după ce a devenit primar, nu înainte, aşa cum e în alte părţi. Conform penultimei declaraţii de avere, Hogea a cumpărat 1500 metri pătraţi teren intravilan, 2100 metri pătraţi teren intravilan, 947 metri pătraţi teren intravilan, 1500 metri pătraţi teren intravilan, 1000 metri pătraţi trecuţi la alte categorii de terenuri extravilane, 6000 de metri pătraţi plus alţi 3035 de metri pătraţi de teren forestier şi încă 1000 de metri pătraţi de teren extravilan.
Precum Năstase şi primarul Hogea are patru case în declaraţia de avere. Un apartament în Bucureşti, alte două apartamente în Tulcea şi o casă de locuit.La acestea se adăugă şi un spaţiu comercial de 52 metri pătraţi, maşini pe firmă, etc. Un adevărat gospodar, la cât a strâns, dacă nu ţinem cont de gradul de îndatorare al Primăriei, de plombele de asfalt care se refac anual, la fel ca şi afacerile cu pavele, panseluţe, etc.