NEGOCIERI RATATE LA PDL CĂPRIOARĂ!

   Cei doi lideri PDL, pe vremea cand respirau usor

   Cei doi lideri PDL, pe vremea cand respirau usor

   Munca de partid îi dă ceva bătăi de cap primarului Constantin Hogea, nevoit să alerge prin judeţ după susţinători. Asta pentru că s-au dus vremurile în care la PDL era un aflux serios de personaje, ce se îngrămădeau după funcţii şi afaceri.
   Acum, la întrunirea convocată duminică la popasul Căprioară, la loc de taină, din cei 31 de şefi de organizaţii dacă s-au prezentat cam 17. Mai rău, şi din cei 17 cam jumătate nu au fost de loc liniştiţi sau mulţumiţi de activitatea preşedintelui interimar al organizaţiei judeţene, Costică Hogea. Culmea, deja mulţi dintre puţinii rămaşi în PDL Tulcea îl regreta deja pe fostul preşedinte Tarhon, invocând lipsa de comunicare actuală şi modul defectuos în care se munceşte în partid.
   Discuţiile au fost sterile, delegaţia tulceană fiind alcătuită din preşedintele interimar Hogea împreună cu familia, deputatul Vasile Gudu şi fostul deputat Mihai Stroe. Nu s-a ajuns la o concluzie nici legat de participarea la viitoarea convenţie naţională, însă mai mult ca sigur delegaţia şi votul vor depinde exclusiv de primarul Hogea, şi mai puţin de voinţa partidului, cât a mai rămas din el…