Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Nesimţirea are un nume: Primăria Tulcea! Nesimţirea are un nume: Primăria Tulcea!
De o lungă perioadă de timp tulcenii sesizează aproape zilnic, degeaba, neregulile descoperite în locurile de joacă pentru cei mici. Internetul este plin de... Nesimţirea are un nume: Primăria Tulcea!

De o lungă perioadă de timp tulcenii sesizează aproape zilnic, degeaba, neregulile descoperite în locurile de joacă pentru cei mici. Internetul este plin de imagini cu pericolele ce îi pândesc pe cei mici datorită lipsei de interes a celor plătiţi să rezolve aceste probleme. Obişnuiţi să ia măsuri doar atunci când se apropie alegerile sau după ce se întâmplă accidente, reprezentanţii Primăriei  aşteaptă probabil trecerea sezonului, fiind adepţi ai hit-ului „Eu vara doar dorm“.

Poate că doar apropiata schimbare din funcţie a directorului Pohariu de la direcţia de specialitate, Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului va aduce ceva reparaţii prin parcurile şi locurile de joacă din municipiu, până atunci, gunoaiele şi distrugerile fiind vizibile chiar sub nasul celor de la Primărie, inclusiv pe strada Concordiei, acolo unde din când în când poliţiştii comunitari se mai ascund la umbră, fără să observe nimic însă. Asta şi pentru că, nu-I aşa, e greu să observi ceva în somn…..inclusiv pe nesimtitii neplatiti din banul public, care comit distrugerile.

PS Cu toate că primarul Hogea transmite mai mereu, în cadrul plimbărilor sale prin municipiu, indicaţii telefonice subordonaţilor, în funcţie de cele întâlnite, faptul că nimic nu se repară ne face să credem fie că primarul simulează convorbirea, uitănd să apese şi butonul verde al telefonului, de dragul de a da bine în populaţie, fie că nimeni nu îl mai ascultă, în afară de cine trebuie să asculte telefoanele….